Om oss

 

Grønt Renhold AS er en bedrift i stor vekst. Selskapet ble etablert i 2008 som et enkeltpersonforetak og har idag over 300 kunder med faste avtaler på renholdstjenester og utfører cirka 10 000 oppdrag hvert år. Nesten 10 år er gått siden de første brukerne startet opp med Grønt Renhold AS. Takket våre kunder har vi fått mange nye flotte tjenester og smarte løsninger. Tjenestespekteret ble gradvis utvidet og leveransene omfattet etter hvert alt av renholdstjenester til bedriftsmarkedet og private hjem.

Var kundeliste og vart tjenesteutvalg har i løpet av årene vokst jevnlig. Antall av kunder med faste kontrakter om levering av renholdstjenester øker hele tiden.. En tredjedel av kundene har vi fått som følge av tips/referanser fra fornøyde kunder. Vi kan i dag skilte med stabil økonomi og gode referanser. Vi tar mål av oss til a opprettholde veksttakten videre fremover.

Vi vil takke alle våre eksisterende og fremtidige kunder for tilliten som dere gir oss ved a velge oss som leverandør. Det gleder oss mye hver gang nar vi jobber til dere og vi ser frem mot nye spennende utfordringer i fremtiden.