Tjenester

 

Grønt Renhold AS er en solid og seriøs totalleverandør innenfor renholdsbransjen i Oslo og Akershus område. Vi tilbyr renholdstjenester, herunder også gulvbehandling og leveranse av forbruksmateriell til private husholdninger, bedrifter, buttiker, borettslag og sameier, barnehager, legekontor o.l. Våre løsninger er fullstendig tilpasset den enkelte kundes behov, krav og ønsker.

Ved valg av Grønt Renhold AS som renholdsleverandør, ønsker vi at våre oppdragsgivere skal føle seg godt ivaretatt gjennom tilpassede løsninger som er kvalitetssikrede og kostnadseffektive. Gjennom dette ønsker vi at kunden skal kunne redusere sin tidsbruk internt til oppfølging, kvalitetssikring og stadig innhenting av tilbud på ulike renholdstjenester.

Arbeidsområder:

Vi utfører faste og temporære tjenester i følgende kommuner:

Oslo, Bærum, Asker, Oppegård, Ski, Lørenskog, Skedsmo, Hole, Lier, Røyken, Drammen, Nedre Eiker.

Totalløsninger og enkelttjenester

Vi tilbyr våre kunder å sy sammen et totalkonsept på alle renholdstjenester som kreves for å sikre et godt innemiljø og vedlikehold av arealene. Disse tjenestene prises samlet, og fordeles på månedlige faktureringer. På denne måten er utgiftene forutsigbare og lett å budsjettere med, og skaper en lettere hverdag for alle. Som totalkunde av oss kan vi også tilby noe lavere priser, da vi forutsigbarhet hva angår logistikk, planlegging m.v.

Naturligvis tilbyr vi også våre tjenester enkeltvis. Etter samtale og eventuell befaring søker vi å kartlegge tjenesten som ønskes og prise denne på et fornuftig nivå.

Uansett hva dit behov og grunn måtte være, vi er her for å hjelpe deg.

På følgende sider, ønsker vi å gi deg et inntrykk av vårt firma, hvordan vi jobber og hva vi står for.
Se i menyen til venstre for nærmere beskrivelse av de forskjellige fagområdene.

90 % kunder som bestiller en prøvevask, inngår en fast avtale. Vi ser frem til å høre fra deg.